HDP'li Pervin Buldan, Mersin'de iftar programına ve seçim bürosu açılışına katıldı - Haber 1Haber 1

HDP'li Pervin Buldan, Mersin'de iftar programına ve seçim bürosu açılışına katıldı

HDP'li Pervin Buldan, Mersin'de iftar programına ve seçim bürosu açılışına katıldı

18 Nisan 2023 - 22:30

ABONE OL

MERSİN (AA) – HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Mersin'in Tarsus ilçesinde Yeşil Sol Parti'nin iftar programına, Toroslar ilçesinde de seçim bürosu açılışına katıldı.

Buldan, Tarsus'taki iftar programının ardından Toroslar ilçesindeki açılışta, tarihi bir süreçten geçtiklerini, 14 Mayıs'taki seçimlerin kaderlerini belirleyeceğini söyledi.

HDP yerine Yeşil Sol Parti'nin listeleriyle seçimleri girmeyi önlerine hedef olarak koyduklarını ifade eden Buldan, "Biz HDP'nin kapatılma ihtimaline karşı Yeşil Sol ile listelerimizi hazırladık." dedi.

Ülkeyi değiştirme ve dönüştürme gibi büyük hedefleri olduğunu belirten Buldan, "Biz bundan sonrası için ülkenin değişimi ve dönüşümü, kadınların, Kürtlerin ve Türkiye halklarının geleceği, gençlerin yarınları, bu ülkeyi geliştirmek ve dönüştürmek için halkımıza söz verdik. Bu sözümüzü yerine getireceğiz." ifadesini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.