İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, gazeteci Kafkas ve Çardaklı'yı kabul etti - Haber 1Haber 1

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, gazeteci Kafkas ve Çardaklı'yı kabul etti

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, gazeteci Kafkas ve Çardaklı'yı kabul etti

05 Ocak 2024 - 15:40

ABONE OL

ANKARA (AA) – İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gazeteci Serkan Kafkas ve Süha Çardaklı ile görüştü.

İYİ Parti'den yapılan açıklamada, Akşener'in, "milliyetçi paylaşım" suçlamasıyla yargılandıkları davadan geçen günlerde tahliye edilen gazeteciler Kafkas ve Çardaklı'yı makamında kabul ettiği ifade edildi.

Görüşmede, İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşleri Başkanı Hakan Şeref Olgun ile İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman'ın da yer aldığı bildirildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.