TBMM Başkanı Şentop, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu - Haber 1Haber 1

TBMM Başkanı Şentop, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu

TBMM Başkanı Şentop, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu

16 Şubat 2023 - 18:50

ABONE OL

KAHRAMANMARAŞ (AA) – TBMM Başkanı Mustafa Şentop, depremden etkilenen Adıyaman'ın Gölbaşı, Kahramanmaraş'ın Nurhak ve Elbistan ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Şentop, Adıyaman merkezin ardından depremden en fazla zarar gören yerlerden Gölbaşı ilçesine geçerek, afet koordinasyon merkezinde çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen ve aşevini ziyaret eden Şentop, depremden en fazla etkilenen Barış Mahallesi'nde çadırlarda kalan mahalle sakinleriyle sohbet etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

TBMM Başkanı Şentop, daha sonra Elbistan'a geçerek, AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz ve bölgedeki milletvekillerinin de bulunduğu afet koordinasyon merkezinde, hasarın büyüklüğüne ve vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesine ilişkin bilgi aldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.