Antalyaspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü - Haber 1Haber 1

Antalyaspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü

– AK Parti’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü ile AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, antrenmanı izledi

Antalyaspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü
Son Güncelleme :

01 Şubat 2024 - 15:04

80 okunma

ANTALYA (AA) – Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında 3 Şubat Cumartesi günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Bitexen Antalyaspor, hazırlıklarına devam etti.

Kulübün Döşemealtı ilçesindeki Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ve koşuyla başladı.

Dar alanda pas çalışmasıyla devam eden idman, taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamlandı.

Bu arada, AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü ile AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin de antrenmanı izledi.

Teknik direktör Sergen Yalçın ve futbolculara başarı dileyen Tütüncü ve Çetin'e, kulüp başkanı Sinan Boztepe forma hediye etti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.