Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü - Haber 1Haber 1

Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü
Son Güncelleme :

24 Temmuz 2025 - 21:00

3 okunma

ALGARVE (AA) – Trendyol Süper Lig'in 2025-26 sezonu hazırlıkları kapsamında Portekiz'de kampa bulunan Fenerbahçe, çalışmalarını sürdürdü.

Albufeira Stadı'nda ilk 30 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenmanda tedavilerine devam edilen İsmail Yüksek, Rodrigo Becao ve Mert Hakan Yandaş yer almadı.

Sarı-lacivertlilerin dün oynadığı müsabakada oynayan isimler bireysel yenilenme çalışması yaparken az süre alanlar sahada çalıştı.

Antrenmanın basına kapalı bölümünde taktik çalışıldığı öğrenildi.

– Başkan ve yöneticiler antrenmanı takip etti

Fenerbahçe'nin antrenmanını, başkan ve yöneticiler de takip etti.

Başkan Ali Koç, genel sekreter Burak Kızılhan, yöneticiler Hakan Safi, Kemal Danabaş ve Eren Dişli de antrenmanı yerinde izledi.

Başkan Koç oyunculardan Yiğit Efe Demir, İrfan Can Kahveci, Youssef En-Nesyri ve Sofyan Amrabat ile birebir sohbet etti.

Fenerbahçe, çalışmalarını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.