Samsunspor-Kasımpaşa maçının ardından - Haber 1Haber 1

Samsunspor-Kasımpaşa maçının ardından

Samsunspor-Kasımpaşa maçının ardından
Son Güncelleme :

29 Mart 2025 - 19:27

2 okunma

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Kasımpaşa'ya 2-0 yenilen Reeder Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, futbol adına berbat bir maç olduğunu söyledi.

Reis, maçın ardından Yeni 19 Mayıs Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, mağlup oldukları için üzgün olduğunu kaydetti.

Takımının bugün kötü gününde olduğunu aktaran Reis, "Her iki taraf açısından futbol adına berbat bir maç oldu. Gerek pas anlamında, gerekse ofansif ve defansif anlamda berbat maç oldu. Bu maçın kendi kritiğini yapacağız. Daha sonrasında kafamızı tekrardan kaldırmak istiyoruz." dedi.

Taraftarlarından özür dileyen Reis, en iyi şekilde Antalyaspor maçının hazırlıklarını yapacaklarını dile getirdi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.