Sivasspor, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına devam etti - Haber 1Haber 1

Sivasspor, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına devam etti

Sivasspor, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına devam etti
Son Güncelleme :

15 Eylül 2023 - 19:16

143 okunma

SİVAS (AA) – EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında evinde MKE Ankaragücü ile 18 Eylül Pazartesi günü yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, basına ve taraftara kapalı olarak teknik direktör Servet Çetin yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı.

Ardından sürat çalışması yapan kırmızı-beyazlı ekip, son bölümde ise savunma ve taktik çalışmalar gerçekleştirdi.

Ülkesinin milli takım kampından dönen Clinton N'jie de çalışmalarda yer aldı.

Fenerbahçe'den transfer edilen Burak Kapacak da kırmızı-beyazlı ekiple ilk antrenmanına çıktı.

Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.