Sivasspor'da MKE Ankaragücü maçının hazırlıkları başladı - Haber 1Haber 1

Sivasspor'da MKE Ankaragücü maçının hazırlıkları başladı

Sivasspor'da MKE Ankaragücü maçının hazırlıkları başladı
Son Güncelleme :

30 Ocak 2024 - 18:02

38 okunma

SİVAS (AA) – Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak EMS Yapı Sivasspor, maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından pas çalışan kırmızı beyazlı ekip, son bölümde ise yarım sahada çift kale maç oynadı.

Yeni transfer Bartuğ Elmaz ile sakatlığı geçen Charis Charisis ve Fode Koita da antrenmanda yer aldı.

Antrenmanı kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ile başkan vekili Bahattin Eken de takip etti.

Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek.

MKE Ankaragücü ile EMS Yapı Sivasspor, 2 Şubat Cuma günü saat 17.00'de Eryaman Stadı'nda karşılaşacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.