Bucaspor'da buruk sevinç - Haber 1Haber 1

Bucaspor’da buruk sevinç

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)

Bucaspor’da buruk sevinç
Son Güncelleme :

01 Nisan 2018 - 12:39

16 okunma

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta Amed Sportif’le 90+2’nci dakikada attığı golle 1-1 berabere kalan Bucaspor mağlubiyetten son anda kurtulmanın sevinci yaşarken, kümede kalma yolunda ise avantaj kaybetti. 
Teknik direktör Aytekin Sümbül mutlak galibiyet parolasıyla maça çıktıklarını belirterek, “Çok fazla gol kaçırdık. Son anda beraberliği sağlamak bize moral verdi. Ancak şartlar ne olursa olsun kazanmalıydık. Kurtuluş yolunda 5 final maçımız kaldı. Gelecek hafta en önemli rakibimiz Bodrumspor’la deplasmanda karşılaşacağız. Takımıma güveniyorum. Camiamızı mutlu edecek skorları alacağız. Amed karşısında da pozitif oyun sergiledik. Çizgimizi bozmayacağız. Sadece girdiğimiz pozisyonları değerlendirmeliyiz” dedi. 
 

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.