"Her şey çok güzel olacak" sloganı nasıl ortaya çıktı? - Haber 1Haber 1

“Her şey çok güzel olacak” sloganı nasıl ortaya çıktı?

Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul seçimlerini iptal ederek tekrarlanması kararını alması üzerine Ekrem İmamoğlu, “Her şey çok güzel olacak” sloganıyla start verdi. Peki sloganın kaynağı ne idi? İmamoğlu’na bu ilhamı veren kimdi?

“Her şey çok güzel olacak” sloganı nasıl ortaya çıktı?

08 Mayıs 2019 - 23:39

ABONE OL

Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul seçimlerini iptal ederek tekrarlanması yönünde karar almasının ardından sosyal medyada gündem olan ve Ekrem İmamoğlu’nun yeni seçim sloganı olarak belirlenen ‘Her şey güzel olacak”ın nasıl ortaya çıktığı belli oldu.

OdaTV’de yer alan habere göre, söz konusu slogan 31 Mart seçimlerinden önce ortaya çıkmıştı. Seçim çalışması sırasında otobüsten vatandaşları selamlayan İmamoğlu’nun yanına bir genç gelerek, “Her şey çok güzel olacak Ekrem abi her şey çok güzel olacak” diye seslenmişti. Bu sesleniş o anlarda İmamoğlu’nu duygulandırmış, “Çocuğa bak her şey güzel olacak diyor şu inanç yeter bize şu inanç” demişti.

İmamoğlu’nu etkileyen aynı sözlerin yer aldığı pankartla çekilmiş fotoğrafı da mazbata iptaline dair karar alınmadan önce sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.