Alec Baldwin'e bir darbe de Trump'ın oğlundan geldi - Haber 1Haber 1

Alec Baldwin’e bir darbe de Trump’ın oğlundan geldi

Alec Baldwin’e bir darbe de Trump’ın oğlundan geldi

26 Ekim 2021 - 17:04

ABONE OL

Kuru sıkı tabancaya konulan gerçek mermi yüzünden görüntü yönetmeninin ölümüyle sonuçlanan korkunç olay yüzünden adeta yıkılan Alec Baldwin’e bir darbe de Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr’dan geldi. 

Dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin’in film setinde kazara görüntü yönetmenini öldürmesinin yankıları Hollywood’da hala sürerken, bu trajik olayın her gün farklı boyutları ortaya çıkıyor.

“Silahlar insanları öldürmez. Alec Baldwin insanları öldürür”

Hürriyet’te yer alan habere göre, Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr’ın sahip olduğu online mağazada, ünlü aktör Alec Baldwin’in kazayla Film setinde görüntü yönetmenini öldürmesinin ardından konuyla ilgili üzerinde “Silahlar insanları öldürmez. Alec Baldwin insanları öldürür” yazan tişörtler satılmaya başlandı.

Cumhuriyetçi Parti’den seçilen eski Başkan Donald Trump’ın büyük oğlu Donald Trump Jr, Alec Baldwin görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i film setinde silahla kazayla öldürmesinin ardından olayla ilgili tişörtler satmaya başladı.

 

Don Jr’ın sahip olduğu online mağazada satılan ve kendi sosyal medya hesabından da tanıttığı tişörtlerin üzerinde “Silahlar insanları öldürmez. Alec Baldwin insanları öldürür” yazıyor. Ayrıca tişörtler, 27.99 dolardan satılıyor.

Donald Trump’ın taklidini yapmıştı

Alec Baldwin, ABD’de yayınlanan Saturday Night Live adlı komedi programında Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın taklidini yaparak Trump ailesinin tepkisini çekmişti. Yaşananlardan sonra, silah karşıtı olduğunu düzenli olarak dile getiren Alec Baldwin ile sosyal medya hesabından sürekli dalga geçen Trump Jr bir paylaşımında, “Silah karşıtı bir delinin, sizin kapsamlı silah koleksiyonunuza rağmen daha fazla insanı öldürmesi” gibi ifadeler kullandı.

Olayla ilgili araştırmalar henüz devam ederken, silahın Baldwin’e kontrol edilmeden verilmesi üzerinde duruluyor. Bu durumdan daha önce farklı bir yapımda görev alan ve setteki silahın plansız bir şekilde ateş alıp bir çalışanın yaralanmasına neden olan yönetmen yardımcısı Dave Halls ile yine daha önce görev aldığı yapımda silahı kontrol etmeden çocuk oyuncuya verdiği iddia edilen silahlardan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed sorumlu tutuluyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.