Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, banka genel müdürleri ile ne konuştu? - Haber 1Haber 1

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, banka genel müdürleri ile ne konuştu?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu Türkiye Bankalar Birliği (TBB) üyeleriyle bir araya geldi. Merakla beklenen görüşme sonrası açıklama yapan Kavcıoğlu, “İyi bir görüşme oldu. Olumlu bir hava içerisinde çok faydalı bir bilgilendirme oldu” dedi. 

Merkez Bankası’nın faiz oranını 100 baz puan indirerek politika faizini yüzde 15’e çekmesinin ardından sert tartışmalar yaşandı. Gözler Merkez Bankası’nın yapacağı açıklamalara çevrilirken bugün banka genel müdürleriyle bir toplantı yapılacağı bildirildi. Türkiye Bankalar Birliği’nin (TBB) ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, bankacılık sektörünün önde gelen temsilcileri, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben bir araya geldi.

Toplantının ardından bir açıklama yapan Kavcıoğlu, “Çok iyi bir görüşme oldu” dedi…

 

 

 

 

 

 

25 Kasım 2021 - 20:29

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu Türkiye Bankalar Birliği (TBB) üyeleriyle bir araya geldi. Merakla beklenen görüşme sonrası açıklama yapan Kavcıoğlu, “İyi bir görüşme oldu. Olumlu bir hava içerisinde çok faydalı bir bilgilendirme oldu” dedi.  Merkez Bankası’nın faiz oranını 100 baz puan indirerek politika faizini yüzde 15’e çekmesinin ardından sert tartışmalar yaşandı. Gözler […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.