27. Hazar Petrol ve Doğalgaz Fuarı, Bakü’de başladı - Haber 1Haber 1

27. Hazar Petrol ve Doğalgaz Fuarı, Bakü’de başladı

– Bakü Enerji Haftası kapsamında gerçekleştirilen fuarda 30 ülkeden 249 şirket yer alıyor

27. Hazar Petrol ve Doğalgaz Fuarı, Bakü’de başladı

01 Haziran 2022 - 14:00

ABONE OL

BAKÜ (AA) – Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilen "27. Hazar Petrol ve Doğalgaz Fuarı" kapılarını ziyaretçilere açtı.

Azerbaycan Enerji Bakanlığı ve Azerbaycan'ın Devlet Petrol Şirketinin (SOCAR) desteği ile Bakü Enerji Haftası kapsamında düzenlenen fuarda, 30 ülkeden 249 şirket, petrol üretimi ve enerji taşımacılığı, petrol ve doğal gaz depolama ile hizmetleri alanındaki yenilikçi teknolojileri sergiliyor.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in açılışını yaptığı fuara, Azerbaycan’ın yanı sıra Rusya, İngiltere, Macaristan, Almanya, Yunanistan, İsrail, İtalya, Kazakistan, Çin, ABD ve Türkiye'nin de aralarında bulunduğu birçok ülkeden firmalar katılım gösteriyor.

Equinor, bp, Türkiye Petrolleri (TPAO), Baker Hughes, Gazprombank ve TotalEnergies gibi enerji sektörünün liderlerini ve uluslararası enerji şirketlerini ağırlayan fuar 3 gün devam edecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.