Koleksiyon'a Horizon Interactive Awards'dan "Gold Winner" ödülü - Haber 1Haber 1

Koleksiyon'a Horizon Interactive Awards'dan “Gold Winner” ödülü

Koleksiyon'a Horizon Interactive Awards'dan “Gold Winner” ödülü

29 Şubat 2024 - 16:00

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Koleksiyon'un web sitesi, interaktif medya ödülü Horizon Interactive Awards 2023'te başarı elde etti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Koleksiyon, Horizon Interactive Awards 2023'te "Corporate & B2B" kategorisinde "Gold Winner" ödülünü kazandı. Koleksiyon, dijitalleşme alanındaki çalışmalarıyla önemli bir başarı elde etmiş oldu.

Dünya genelinden 500'ün üzerinde başvuruyu değerlendiren Horizon Interactive Awards, projeleri çözüm yaratıcılığı ve özgünlüğü, genel grafik tasarımı ve kullanıcı deneyimini, iletilen mesajı, teknik değeri ve çözümün etkinliğini göz önünde bulundurarak değerlendiriyor.

Koleksiyon, tüm bu maddeleri içerisinde bulunduran web sitesiyle kazandığı ödülle kalitesi ve yenilikçi yaklaşımına olan güvenini pekiştirirken gelecekteki projeler için de önemli bir motivasyon kaynağı olmasını sürdürecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.