Perakende Güneşi Ödülleri sahiplerini buldu - Haber 1Haber 1

Perakende Güneşi Ödülleri sahiplerini buldu

– “Alışveriş Merkezlerinin Lideri” ödülünü Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun alırken, “Gıda Perakendesinin Lideri” ödülü Migros İcra Başkanı Ömer Özgür Tort’un, “Dijital Ticaretin Lideri Ödülü” Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin’in oldu

Perakende Güneşi Ödülleri sahiplerini buldu

01 Haziran 2023 - 15:20

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – "Perakende Günleri 2023" etkinliği kapsamında verilen Perakende Güneşi Ödülleri sahiplerini buldu.

Sektöre ve dijital ticaretin geleceğine yön veren pek çok yerli ve yabancı konuşmacının katılımıyla "dijital dönüşümün getirdiği yeni müşteri ve yeni perakende kavramlarını" masaya yatıran "Perakende Günleri 2023" Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Soysal tarafından bu yıl "Dijital Dünya-Yeni Müşteri, Yeni Perakende, Yeni Dönem" ana temasıyla hayata geçirilen etkinlikte, sektörün ve dijital ticaretin geleceğine yön veren konferanslar ve oturumlar düzenlendi. Bu yıl ilk kez B2B görüşmelere olanak sağlayan Perakende Günleri, 10 bine yakın katılımcıyı bir araya getirdi.

Perakende sektörüne yön veren yöneticilerin ve alanında uzman isimlerin 34 oturumda konuşma yaptığı etkinlikte sektörün en prestijli ödülleri olarak gösterilen Perakende Güneşi Ödülleri sahiplerini buldu.

"Alışveriş Merkezlerinin Lideri" ödülünü Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun alırken, "Gıda Perakendesinin Lideri" ödülü Migros İcra Başkanı Ömer Özgür Tort'un, "Dijital Ticaretin Lideri Ödülü" Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin'in oldu.

Silk&Cashmere Yönetim Kurulu Başkanı Ayşen Zamanpur'a "Gıda Dışı Perakendenin Lideri" ödülü verilirken, Sosyal Sorumluluk Başarı Ödüllerini ise Akiş GYO, Anadolu Efes, Big Chefs, Boyner Büyük Mağazacılık, Carrefoursa, Migros, United Payment ve Yataş Bedding aldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.