Quick Sigorta, yenilediği Quick Kasko'yu tanıttı - Haber 1Haber 1

Quick Sigorta, yenilediği Quick Kasko'yu tanıttı

Quick Sigorta, yenilediği Quick Kasko'yu tanıttı

15 Mayıs 2024 - 11:00

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Quick Sigorta, yenilediği Quick Kasko'yu tanıttı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, halihazırdaki kasko ürününü tasarlayıp yenileyen Quick Sigorta, müşterilerine yüzde 40'a varan fiyat avantajı ve lastik sağlama hizmeti sunuyor.

Quick Kasko'yu geniş teminatlarla sunan şirket, ayrıca Quick Sigorta garantili servislerde verilen hizmetlerde iki yıl orijinal yedek parça ve onarım garantisi veriyor.

Hasar gören aracın yerine ikame araç sağlama, yol yardımı ve hasar sonrası da hasarsızlık indiriminin korunması gibi avantajlarıyla dikkati çeken kasko, 7/24 Medline acil ambulans hizmetiyle de acil durumlarda sigortalının yanında oluyor.

Kullanıcılarına sadece kaza ve hasar durumlarında değil, günlük hayatta da destek olacak ekstra hizmetler sunan kaskoda, ücretsiz lastik saklama ve yılda iki kez gerçekleştirilen mevsimlik lastik değişimi ve araç bakım imkanı bulunuyor.

Ömürlü parçalarda eskime payı düşmeme avantajıyla sunulan Quick Kasko, yüzde 20 peşin ödeme indirimiyle fiyat avantajı sağlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy, yenilenen ürünle piyasada çok daha rekabetçi hale geldiklerini belirtti.

Özsoy, "Quick Kasko ile müşterilerimize sadece uygun fiyat değil, aynı zamanda kapsamlı koruma ve üstün hizmet sunuyoruz. Bu avantajlarımız sayesinde sektördeki konumumuzu güçlendirmeyi ve müşteri memnuniyetinde lider olmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.