Turkcell'e "Spor İletişimi" ödülü - Haber 1Haber 1

Turkcell'e “Spor İletişimi” ödülü

Turkcell'e “Spor İletişimi” ödülü

02 Temmuz 2022 - 12:45

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Turkcell, 20. Altın Pusula Ödülleri'nde Turkcell Kadınlar Futbol Ligi projesi ile "Spor İletişimi" ödülüne layık görüldü.

Şirket açıklamasına göre, bu yıl 20'ncisi düzenlenen Altın Pusula Ödülleri'nde Turkcell ödüle layık görüldü. Turkcell, Kadınlar Futbol Ligi projesi ile Altın Pusula Ödül Töreni'nde "Spor İletişimi" dalında ilk sırayı elde etti.

İstanbul'da, Zorlu PSM’de gerçekleşen ve 29 kategoride ödüllerin sahiplerini bulduğu gecede Turkcell adına ödülü Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü İsmail Özbayraktar aldı. Özbayraktar ödülü, Türkiye Kadın Milli Futbol Takımı Antrenörü Necla Güngör Kırağası ve milli futbolcu Birgül Sadıkoğlu ile birlikte aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İsmail Özbayraktar, Turkcell'in kadınların değerini bilen ve onlarla her zaman omuz omuza farklı projeler hayata geçiren bir şirket olduğunu belirterek, "Bu projelerin bir halkası olarak geçen sene hem Kadın Milli Takımları’nın sponsorluğunu üstlendik hem de Kadınlar Futbol Ligi’ne ismimizi verdik. Bunu da çok anlamlı bir gün olan 8 Mart'ta 'Kadın futbolcular 1-Ön yargılar 0' mottosuyla yapmıştık. O günden bu yana kadın futbolunun gelişiminin bir parçası olmanın gururunu yaşıyoruz. Ön yargıları birlikte yıkarak Türk futbolunda kadınların da söz sahibi olduklarını ve neler başarabileceğini göstermiş olduk. Aldığımız ödül, bu anlamda çok değerli. Kadın futbolcularımıza hak ettikleri ilgiyi gösterdiğiniz ve onlarla omuz omuza yürüdüğümüz bu yolda bize bu ödülle destek verdiğiniz için sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.