Adana'da bir kişinin öldüğü silahlı saldırının 5 zanlısı tutuklandı - Haber 1Haber 1

Adana'da bir kişinin öldüğü silahlı saldırının 5 zanlısı tutuklandı

– Tutuklananların sayısı 6’ya yükseldi

Adana'da bir kişinin öldüğü silahlı saldırının 5 zanlısı tutuklandı

03 Aralık 2021 - 10:45

ABONE OL

ADANA (AA) – Adana'da bir kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 5 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, merkez Yüreğir ilçesi Yeşilbağlar Mahallesi'nde 3 Eylül'de İsmail D'nin öldüğü, kardeşleri Hüseyin Can D. (24) ve İbrahim D. (40) ile akrabaları Ayşe G'nin (51) yaralandığı, Y.B'nin de tutuklandığı silahlı saldırıyla bağlantısı olduğu öne sürülen 5 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Ekipler, adreslerini belirlediği şüpheliler Ö.A, M.Ç, A.B, H.İ.B. ve A.B'yi operasyonla gözaltına aldı, adreslerin birinde ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 5 zanlı, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Yeşilbağlar Mahallesi'ndeki bir evde bulunanlara yönelik 3 Eylül'de yüzlerini bezle gizleyen 4 kişi tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda İsmail D. hayatını kaybetmiş, Hüseyin Can D, İbrahim D. ve Ayşe G. yaralanmış, 17 yaşındaki Y.B. tutuklanmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.