Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, Tekirdağ'daki fabrikada kadınlarla bir araya geldi - Haber 1Haber 1

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, Tekirdağ'daki fabrikada kadınlarla bir araya geldi

– Bakan Yanık, sahipsiz hayvanlar konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla açılan “Kalbim Pati Pati Atıyor” fotoğraf sergisini de gezdi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, Tekirdağ'daki fabrikada kadınlarla bir araya geldi

17 Eylül 2022 - 16:05

ABONE OL

TEKİRDAĞ (AA) – Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Tekirdağ'da mantı üretimi yapan işletmede kadın çalışanlarla sohbet etti.

Bakan Yanık, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programının ardından, Bir Umut Hayvanları Koruma Derneği tarafından sahipsiz hayvanlar konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla açılan "Kalbim Pati Pati Atıyor" fotoğraf sergisini gezdi.

Yanık daha sonra, Süleymanpaşa ilçesinde faaliyet gösteren mantı fabrikasının üretim tesislerini ziyaret etti.

Fabrika yetkililerinden ürünler ve firma hakkında bilgi alan Yanık, burada çalışan kadınlarla da bir süre sohbet etti.

Yanık, tesislerdeki incelemelerin ardından kadınlarla yemek yedi.

Yanık'ın ziyaretine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, ​​​​​​​AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül ve İl Başkanı Mestan Özcan da katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.