AK Parti İstanbul'dan teşkilat mensuplarına "Türkiye Yüzyılı" eğitimi - Haber 1Haber 1

AK Parti İstanbul'dan teşkilat mensuplarına “Türkiye Yüzyılı” eğitimi

AK Parti İstanbul'dan teşkilat mensuplarına “Türkiye Yüzyılı” eğitimi

20 Kasım 2022 - 13:25

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından il ve ilçe teşkilatı mensuplarına yönelik düzenlenen "AKademi İstanbul" eğitim programında, "Türkiye Yüzyılı" vizyonu anlatıldı.

İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, AK Parti İstanbul AR-GE ve Eğitim Birimi'nden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kaan koordinatörlüğünde yürütülen AKademi İstanbul'da, uzman eğitmenler teşkilat mensuplarıyla buluştu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kaan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan "Türkiye Yüzyılı" vizyonunun vatandaşlara en iyi şekilde anlatılması için teşkilatın bilgilendirilmesinin önemli olduğunu dile getirdi.

İl Başkanlığı olarak, 2023 seçimlerinde yeni bir zafer destanı yazmak için çalışmaları aralıksız sürdürdüklerine işaret eden Kaan, bir yandan saha çalışmalarına devam ederken diğer yandan teşkilat mensuplarının eğitimine önem verdiklerini belirtti.

Kaan, "Bu nedenle, teşkilatı daha donanımlı kılmak, güncel meselelere dair bilgilerini artırmak ve Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlatmak amacıyla AKademi İstanbul eğitim programlarını başlattık." ifadelerini kullandı.

– Eğitimlere, yaklaşık 10 bin teşkilat mensubu katıldı

Ahmet Kaan, teşkilat mensuplarının eksiklerini görerek giderme imkanı buldukları AKademi İstanbul eğitimlerinin 14 Ağustos'ta başladığını, her biri alanında uzman iletişimciler, sosyal bilimciler, akademisyenler ve tecrübeli siyasetçilerin teşkilatla buluştuğunu aktardı.

Etkili iletişimden hizmet bilincine, teşkilat yönetiminden sosyal medya kullanımına kadar çeşitli dersler verildiğini belirten Kaan, şunları kaydetti:

"Özellikle Türkiye Yüzyılı vizyonu hakkında teşkilatımız detaylı bilgilendirildi. Eğitimlerimiz ilçeler bazında 4 ay sürdü, kasım itibarıyla tamamlandı. Yaklaşık 10 bin teşkilat mensubu istifade etti. Bu eğitimlerimizin olumlu neticelerini de gördük. Örneğin, sosyal medya hesabı olmayanların hesap açtığını, pasif kullanıcıların ise daha aktif kullanmaya başladıklarını gördük. Güncel meseleler hakkında daha fazla bilgilendiklerini, kafa karışıklıklarının giderildiğini tespit ettik. Her şeyden önemlisi inanç ve motivasyonlarının daha da arttığını gözlemledik."

Çeşitli zaman aralıklarında eğitim programlarının devam edeceğini aktaran Kaan, üye sayısı bakımından Türkiye'nin en büyük partisi AK Parti'nin bilgili, tecrübeli, operasyonel saha kabiliyeti açısından da en nitelikli teşkilata sahip olduğunu belirtti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.