Antalya'da bıçaklı kavganın şüphelileri tutuklandı - Haber 1Haber 1

Antalya'da bıçaklı kavganın şüphelileri tutuklandı

Antalya'da bıçaklı kavganın şüphelileri tutuklandı

18 Aralık 2021 - 0:25

ABONE OL

ANTALYA (AA) – Antalya'nın Serik ilçesinde bir gencin çıkan kavgada göğsünden bıçaklanarak öldürülmesi olayında iki kişi tutuklandı.

İddiaya göre kafede "laf atma" meselesinden çıkan kavgada, Volkan Yılmaz'ın (21) bıçaklanarak öldürülmesinin ardından gözaltına alınan Süleyman A. (24), Fikret D. (23) ve Ahmet A. (23) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan Süleyman A. ve Fikret D. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandılar. Ahmet A. ise Cumhuriyet Savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

Atatürk Caddesi'ndeki bir kafede Volkan Yılmaz ile Süleyman A, Fikret D. ve Ahmet A. arasında iddiaya göre "laf atma" meselesinden çıkan kavgada, Volkan Yılmaz göğsüne aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetmişti.

Volkan Yılmaz'ın bıçaklanmasından sonra yaşananlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansımıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.