Azerbaycan Medya Kalkınma Ajansı Başkanı İsmayılov, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Haber 1Haber 1

Azerbaycan Medya Kalkınma Ajansı Başkanı İsmayılov, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Azerbaycan Medya Kalkınma Ajansı Başkanı İsmayılov, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

13 Ocak 2023 - 15:15

ABONE OL

BAKÜ (AA) – Azerbaycan Medya Kalkınma Ajansı Başkanı Ahmet İsmayılov, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğraflardan oluşan seçkiyi inceleyen İsmayılov "haber", "çevre-yaşam" ve "spor" kategorilerindeki karelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İsmayılov, "haber" kategorisinde oyunu, Özkan Bilgin'in "Görev tamam" fotoğrafına verdi.

"Çevre-yaşam" kategorisinde Bestami Bodruk'un "Bal festivali" fotoğrafını seçen İsmayılov'un "spor" kategorisindeki tercihi de Sergen Sezgin'in "Kökbörü" fotoğrafı oldu.

Tüm fotoğrafların beğeniyi hak ettiğini dile getiren İsmayılov, AA çalışanlarını tebrik etti.

Fotoğraflar arasında seçim yapmakta zorlandığını belirten İsmayılov, "spor" kategorisinde oy kullandığı "Kökbörü" fotoğrafını çok beğendiğini vurguladı.

İsmayılov, "Kökbörü" isimli karede Türk milli kültürünün yansıtıldığını, fotoğrafçının, karede yer alan şahsın oyundaki galibiyet arzusu ve gururunun yansıdığı anı iyi yakaladığını kaydetti.

Van'da terörle mücadele sonrasında güvenliğin sağlandığı Tendürek Dağı'nın zirvesine Türk bayrağının yansıtılmasını gösteren "Görev tamam" isimli fotoğrafı da çok beğendiğini belirten İsmayılov, "Türk askerinin gururlu duruşu ve arkadaki bayrak çok gurur verici." dedi.

İsmayılov, "çevre-yaşam" kategorisinde tercihte bulunduğu "Bal festivali" isimli fotoğrafın da arıların bir arada bulunduğu anın çok iyi yakalandığı ve dikkati çekici bir fotoğraf olduğunu ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.