Bakan Murat Kurum, Giresun'da partililer ve vatandaşlarla buluştu - Haber 1Haber 1

Bakan Murat Kurum, Giresun'da partililer ve vatandaşlarla buluştu

Bakan Murat Kurum, Giresun'da partililer ve vatandaşlarla buluştu

16 Aralık 2022 - 22:30

ABONE OL

GİRESUN (AA) – Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Giresun'da bazı ziyaretlerde bulundu, partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Önceki gün annesi vefat eden AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk'e, Görele ilçesindeki evinde taziye ziyaretinde bulunan Kurum, daha sonra Tirebolu ilçesindeki ÇAYKUR Fabrikası'nı ziyaret etti.

Kurum, ardından Giresun Belediyesince eski çöp alanında yürütülen "Doğu Park Galericiler Sitesi" projesini ve tarihi Giresun evlerinin yer aldığı Zeytinlik semtinde incelemelerde bulundu.

AK Parti Giresun İl Başkanlığı'nda ilçe belediye başkanları ve AK Parti ilçe başkanları ile görüşen Kurum, Bulancak Millet Bahçesi'ni de ziyaret edip, vatandaşlara balık ekmek ikram etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.