Bakan Mustafa Varank Safranbolu'yu ziyaret etti - Haber 1Haber 1

Bakan Mustafa Varank Safranbolu'yu ziyaret etti

Bakan Mustafa Varank Safranbolu'yu ziyaret etti

15 Kasım 2021 - 19:51

ABONE OL

KARABÜK (AA) – Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Karabük'ün UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde bulunan Safranbolu tarihi ve turistik tesisleri ziyaret etti.

Karabük programı kapsamında kentte bulunan Varank, yetkililerden ilçenin tarihine ilişkin bilgi aldı, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Tarihi Çarşı'da incelemelerde bulunan Bakan Varank, Köprülü Mehmet Paşa Camisi'ni ve cami avlusundaki güneş saatini inceledi. Cıngıllıoğlu Sanat Galerisi'ni de ziyaret eden Bakan Varank, son olarak Cinci Hanı ve buradaki Safranbolu Kahve Müzesinde incelemelerde bulundu.

Ziyaretlerinde Bakan Varank'a, Vali Fuat Gürel, AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, kurum müdürleri ile vatandaşlar da eşlik etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.