Bartın Valisi Arslan'dan hayatını kaybeden madencilerin evine taziye ziyareti - Haber 1Haber 1

Bartın Valisi Arslan'dan hayatını kaybeden madencilerin evine taziye ziyareti

Bartın Valisi Arslan'dan hayatını kaybeden madencilerin evine taziye ziyareti

19 Ekim 2022 - 0:00

ABONE OL

BARTIN (AA) – Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesine ait maden ocağındaki patlamada hayatını kaybeden madencilerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Arslan, patlamada hayatını kaybeden ve Makaracı köyünde ikamet eden Gökhan Mercan, Gürdal Serenli ve Mustafa Can Yıldırım'ın, Ahatlar köyünde ikamet eden Okan Akgül ve Şaban Yıldırım ile Yener Saygın ve Öner Yıldız'ın Kaleşah Mahallesi'ndeki ailelerini ziyaret etti.

Patlamadan büyük üzüntü duyduğunu belirterek acılarını paylaşan Vali Arslan, hayatını kaybeden maden işçilerine Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diledi. Arslan'a Amasra Kaymakamı Kadir Perçi de eşlik etti.

Ayrıca Emrah Kaval'ın Aladağ, Serhat Kahraman'ın Orduyeri, Emrah Kaya'nın Tuna ve Remzi Özçelik'in Karaköy Mahallesi'nde ikamet eden ailelerine de ziyarette bulunan Arslan, üzüntülerini ve taziyelerini iletti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.