Bayrampaşa'da silahlı saldırıda öldürülen Subaşı, Karabük'te son yolculuğuna uğurlandı - Haber 1Haber 1

Bayrampaşa'da silahlı saldırıda öldürülen Subaşı, Karabük'te son yolculuğuna uğurlandı

Bayrampaşa'da silahlı saldırıda öldürülen Subaşı, Karabük'te son yolculuğuna uğurlandı

27 Ağustos 2022 - 15:30

ABONE OL

KARABÜK (AA) – İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde bir alışveriş merkezindeki (AVM) kafede uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Seyit Subaşı'nın (43) cenazesi, Karabük'ün Eskipazar ilçesinde toprağa verildi.

Alışveriş merkezindeki kafede 25 Ağustos'ta silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Seyit Subaşı'nın cenazesi, ilçe merkezindeki Yusuf Bey Camisi'ne getirildi.

Cenaze namazına Subaşı'nın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, İl Genel Meclis Üyesi Sırrı Şen ve vatandaşlar katıldı.

Öğle vakti kılınan namazın ardından Subaşı'nın naaşı, aile kabristanlığına defnedildi.

Subaşı'nın, Beşiktaş'ın tribün liderlerinden olduğu öğrenildi.

İstanbul Bayrampaşa'daki bir AVM'nin kafesinde 25 Ağustos'ta silahlı saldırıya uğrayan Seyit Subaşı ağır yaralanmış, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Katil zanlısı Mustafa Y. (33), elindeki tabancayla olay yeri yakınlarında polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.