Bayrampaşa'da taksideki bagajından kalaşnikof tüfek çıkan şüpheliye gözaltı - Haber 1Haber 1

Bayrampaşa'da taksideki bagajından kalaşnikof tüfek çıkan şüpheliye gözaltı

Bayrampaşa'da taksideki bagajından kalaşnikof tüfek çıkan şüpheliye  gözaltı

15 Şubat 2022 - 18:40

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Bayrampaşa'da polisin uygulaması sırasında taksideki bagajından kalaşnikof tüfek çıkan şüpheli gözaltına alındı.

Güven Timleri ve Trafik Denetleme şube müdürlüklerine bağlı ekipler, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda 11 Şubat'ta asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirdi.

Uygulama sırasında durdurulan taksideki B.V'nin şüpheli hareketler sergilemesi üzerine bagaj eşyasını kontrol eden ekipler, koli içerisine gizlenmiş kalaşnikof tüfek ve 108 fişek buldu. Şüpheli B.V gözaltına alındı.

Yapılan araştırmada, şüphelinin koliyi il dışından gelen bir otobüsten teslim aldığı, kolinin asıl sahibinin D.I olduğu belirlendi. D.I'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından "6136 sayılı kanuna muhalefet" suçundan adliyeye sevk edilen B.V, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.