Beşiktaş'ta bir minibüs bina önündeki doğal gaz kutusuna çarptı - Haber 1Haber 1

Beşiktaş'ta bir minibüs bina önündeki doğal gaz kutusuna çarptı

Beşiktaş'ta bir minibüs bina önündeki doğal gaz kutusuna çarptı

27 Ekim 2021 - 15:35

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Beşiktaş'ta bir minibüs, bina girişindeki duvara ve doğal gaz kutusuna çarptı.

Alınan bilgiye göre, R.T idaresindeki 34 DBS 298 plakalı minibüs, Küçükbebek Caddesi'ne bağlanmak için yokuş indiği sırada henüz belirlenemeyen nedenle bir binanın girişindeki duvara ve doğal gaz kutusuna çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Sürücünün yara almadan atlattığı kaza nedeniyle doğal gaz borusunun kırılması üzerine sızıntı meydana geldi. İGDAŞ ekiplerinin doğal gaz hattına müdahalesinin ardından araç, çekiciyle bulunduğu yerden çıkarıldı.

Öte yandan kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir kişinin yoldan geçtiği sırada hızla gelen minibüsün bina girişindeki doğalgaz kutusuna çarpması, saniyelerle kazadan kurtulan kişinin olayın şokunu atlattıktan sonra şoföre yardım etmesi yer alıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.