Burdur'da evinde yangın çıkan kişi ağır yaralandı - Haber 1Haber 1

Burdur'da evinde yangın çıkan kişi ağır yaralandı

Burdur'da evinde yangın çıkan kişi ağır yaralandı

20 Ekim 2022 - 17:25

ABONE OL

BURDUR (AA) – Burdur'da müstakil evde çıkan yangında ev sahibi ağır, bir itfaiye eri ile doğal gaz dağıtım firması personeli hafif yaralandı.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki bir evde, ilk belirlemelere göre baca deliğinden dökülen kurumlar nedeniyle yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis, sağlık ve doğal gaz firmasının ekipleri sevk edildi.

Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, ev sahibi Şeref Şan'ı (83) evden dışarı çıkardı.

Vücudunun çeşitli yerlerindeki yanıklar nedeniyle durumu ağır olan Şan, sağlık ekibince Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şan, buradaki müdahalenin ardından Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.

Bir itfaiye eri ile doğal gaz dağıtım firmasının çalışanı elektrik akımından etkilendi. Doğal gaz dağıtım firması çalışanına ambulansta müdahale edildi. Yangına müdahale ederken elektrik akımından etkilenen itfaiye eri ise hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.