Çanakkale'de öldürülen eğitimci Nazmi Arıkan'ın şoförünün cenazesi toprağa verildi - Haber 1Haber 1

Çanakkale'de öldürülen eğitimci Nazmi Arıkan'ın şoförünün cenazesi toprağa verildi

Çanakkale'de öldürülen eğitimci Nazmi Arıkan'ın şoförünün cenazesi toprağa verildi

15 Temmuz 2022 - 16:00

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki çiftlik evinde Fen Bilimleri Eğitim Kurumlarının kurucusu Nazmi Arıkan (69) ile bıçaklanarak öldürülen şoför Şerif Eker (46), İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

Eker için Beykoz Selam Camisi'nde cuma namazının ardından cenaze namazı kılındı. Eker'in ailesinin ve yakınlarının katıldığı namazda, dua okundu.

Cenaze namazının ardından Eker'in cenazesi, toprağa verilmek üzere Mahmut Şevket Paşa Mezarlığı'na götürüldü. Cenaze, burada toprağa verildi.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Karainebeyli köyünde, Nazmi Arıkan'a ait küçükbaş ve büyükbaş hayvan çiftliğinin çalışanları 13 Temmuz'da iş yerlerine geldiklerinde bir süredir haber alamadıkları Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker'in cesetlerini bulmuştu. Arıkan ve Eker'in bıçaklanarak öldürüldükleri belirlenmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.