CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Sakarya'da taziye ziyaretinde bulundu - Haber 1Haber 1

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Sakarya'da taziye ziyaretinde bulundu

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Sakarya'da taziye ziyaretinde bulundu

20 Ocak 2023 - 21:45

ABONE OL

SAKARYA (AA) – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya'da babası vefat eden CHP İstanbul Milletvekili Cihangir İslam'a taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Kılıçdaroğlu, Sakarya'da tedavi gördüğü hastanede 93 yaşında vefat eden 15. Dönem Sakarya Milletvekili Dr. Nadir Latif İslam'ın oğlu Cihangir İslam'a taziyelerini iletmek üzere Adapazarı ilçesi Yenidoğan Mahallesi'ne geldi.

Nadir Latif İslam'ın evindeki taziyede, Cihangir ve Bahadır İslam kardeşler ile aile üyelerine başsağlığı dileyen Kılıçdaroğlu, ziyaretin ardından kentten ayrıldı.

Kılıçdaroğlu'na ziyaretinde, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de eşlik etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.