Depremde ölen uzman çavuş ve oğlu Kızılcahamam'da son yolculuklarına uğurlandı - Haber 1Haber 1

Depremde ölen uzman çavuş ve oğlu Kızılcahamam'da son yolculuklarına uğurlandı

Depremde ölen uzman çavuş ve oğlu Kızılcahamam'da son yolculuklarına uğurlandı

08 Şubat 2023 - 19:30

ABONE OL

ANKARA (AA) – Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma neden olduğu Gaziantep'in İslahiye ilçesinde enkazdan cansız bedenleri çıkarılan Topçu Uzman Çavuş Mustafa Gökmen ile oğlu İbrahim Gökmen'in cenazeleri, Kızılcahamam'da toprağa verildi.

Topçu Uzman Çavuş Mustafa Gökmen (44) ile oğlu İbrahim Gökmen'in cenazeleri, Kızılcahamam Aşağı Merkez Camisi'ne getirildi.

Burada kılınan cenaze namazına, Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Süleyman Acar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenazede Gökmen'in aynı enkazdan çıkarılan eşi Aliye Gökmen ve oğlu Ali Yiğit Gökmen (21) yakınları tarafından teskin edilmeye çalışıldı.

Namazın ardından İlçe Mezarlığındaki defin sonrası Kaymakam Can Aksoy, Aliye Gökmen'e eşinin tabutunun üzerinden alınan Türk bayrağını takdim etti. Gökmen, bayrağı öperek kabul etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.