Diyarbakır'da bir otomobilde 4 silah ve mühimmat bulundu - Haber 1Haber 1

Diyarbakır'da bir otomobilde 4 silah ve mühimmat bulundu

Diyarbakır'da bir otomobilde 4 silah ve mühimmat bulundu

02 Ekim 2022 - 15:45

ABONE OL

DİYARBAKIR (AA) – Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde ruhsatsız 4 silah ile mühimmat ele geçirildi, gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen uygulamada, şüphe üzerine bir otomobil durduruldu.

Otomobildeki H.A. (39), S.A. (41) ve Ş.A'nın (20) üst aramasında 3 ruhsatsız tabanca, 7 şarjör ve 176 tabanca fişeği bulundu.

Otomobilde yapılan aramada ise ruhsatsız AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği, bu tüfeğe ait 6 şarjör ve 180 fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan 3 şüpheli emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.