Erbil'deki Uluslararası Maarif Okulu öğrencileri AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Haber 1Haber 1

Erbil'deki Uluslararası Maarif Okulu öğrencileri AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

– “Zaferin yumrukları”, “Kırmışlar kalbini” ve “Filistin standartları” öğrencilerin oyladığı fotoğraflar oldu

Erbil'deki Uluslararası Maarif Okulu öğrencileri AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

19 Ocak 2023 - 16:05

ABONE OL

ERBİL (AA) – Irak'ın Erbil kentindeki Uluslararası Maarif Okulu öğrencileri, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Öğrenciler, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında 2022 boyunca çektiği fotoğrafları inceleyerek beğendikleri kareleri oyladı.

10. sınıf öğrencisi Sali Muhammed, spor kategorisinde Elif Öztürk Özgöncü'nün "Zaferin yumrukları" isimli fotoğrafı seçti.

Muhammed, yakalanması gereken güzel bir an olduğunu düşündüğü için bu kareyi oyladığını söyledi.

Bir diğer öğrenci İbrahim Ömer de oyunu çevre-yaşam kategorisinden Pavel Pavlov'un "Kırmışlar kalbini" fotoğrafından yana kullandı.

Ömer, bu fotoğrafı, savaş ve çatışmanın çocukları nasıl etkileyebileceğinin doğru bir temsili olduğunu düşündüğü için seçtiğini dile getirdi.

Haber kategorisindeki kareleri değerlendiren bir başka öğrenci Aya Muhammed ise Amer Shallodi'nin "Filistin standartları" fotoğrafını seçti.

Oyladığı kareyi yorumlayan Muhammed, "Filistinliler sadece Filistinli oldukları için öldürülüyor, vuruluyor ve tutuklanıyorlar. Onların yardımımıza ihtiyaçları var. Özgür Filistin." ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.