Filistin Sosyal Kalkınma Bakanı, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Haber 1Haber 1

Filistin Sosyal Kalkınma Bakanı, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Filistin Sosyal Kalkınma Bakanı, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

12 Ocak 2023 - 16:35

ABONE OL

RAMALLAH (AA) – Filistin Sosyal Kalkınma Bakanı Ahmed El-Mecdelani, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Mecdelani, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında 2022 boyunca çektiği fotoğrafları inceleyerek "haber", "çevre-yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

Filistinli Bakan, spor kategorisinde Mustafa Yalçın'ın 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Fransa-Avustralya maçında çektiği, tribünde Filistin bayrağının da göründüğü "Taek von futbol" fotoğrafını seçti.

Mecdelani, haber kategorisinde ise İsrail güçlerinin, El Halil kentinde 15 yaşındaki Filistinli Mustafa el-Husays'ı gerçek mermiyle yaraladıktan sonra tıbbi yardım sağlamaksızın gözaltına aldığı anları belgeleyen Amer Shallodi imzalı "Filistin standartları" fotoğrafına oy verdi.

Filistin Sosyal Kalkınma Bakanı'nın çevre-yaşam kategorisindeki tercihi ise İsmail Kaplan'ın "Alacakaranlık ritüeli" fotoğrafı oldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.