Gaziantep'te doğum riski olan kadın ambulans helikopterle hastaneye yetiştirildi - Haber 1Haber 1

Gaziantep'te doğum riski olan kadın ambulans helikopterle hastaneye yetiştirildi

Gaziantep'te doğum riski olan kadın ambulans helikopterle hastaneye yetiştirildi

20 Ocak 2022 - 15:46

ABONE OL

GAZİANTEP (AA) – Gaziantep'in Araban ilçesinde doğum riski yaşayan kadın, ambulans helikopterle Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

İlçeye bağlı kırsal Dağdancık Mahallesi'nde yaşayan hamile kadın, doğum yapma riski nedeniyle Araban Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Gaziantep'e sevk edilen hastanın, kara yolunun kar ve don nedeniyle riskli olması nedeniyle ambulans helikopterle taşınması kararlaştırıldı.

Hamile kadın, ilçeye gelen ambulans helikopterle Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaymakam Ömer Sevgili, "Kara yolumuz kapalı olsa bile hava yolumuz açıktır. Riskli bir gebe vatandaşımızın helikopter ambulans ile Gaziantep'e transferini gerçekleştirdik. Allah acil şifalar versin, önceliğimiz sağlık." ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.