Genç kızı taciz iddiasıyla darbedilip parası gasbedilen minibüsçü ile iki zanlı gözaltına alındı - Haber 1Haber 1

Genç kızı taciz iddiasıyla darbedilip parası gasbedilen minibüsçü ile iki zanlı gözaltına alındı

– Minibüs şoförü “cinsel taciz”, diğer iki şüpheli de “yağma” suçlamasıyla adliyeye sevk edildi

Genç kızı taciz iddiasıyla darbedilip parası gasbedilen minibüsçü ile iki zanlı gözaltına alındı

18 Eylül 2022 - 15:10

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Bağcılar'da 16 yaşındaki kızı taciz ettiği iddiasıyla darbedilip parası gasbedilen minibüs şoförü ile iki zanlı gözaltına alındı.

Kemalpaşa yan yolda bulunan akaryakıt istasyonundaki dolmuşta taciz ve gasp olayının yaşandığı bilgisi üzerine polis ekipleri, olay yerine intikal etti.

Polis, minibüs şoförü A.B'nin (48), S.Y'yi (16) taciz ettiği iddiasıyla S.Ç. (19) ve B.Ö. (23) tarafından darbedildiğini, iki zanlının görüntüsünü çektikleri minibüsçünün 2 bin 600 lirasını gasbettikten sonra uzaklaştıklarını belirledi.

A.B. ve S.Y'nin sosyal medyadan tanıştıklarını, olayın buluştuklarında gerçekleştiği bilgisi üzerine polis ekipleri, minibüsçüyle S.Ç. ve B.Ö'yü gözaltına aldı.

Minibüs şoförü A.B. hakkında "cinsel taciz", S.Ç. ve B.Ö. hakkında da "yağma" suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından 3 şüpheli, adli makamlara sevk edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.