Guy Ritchie'nin yeni filmi "Operation Fortune", gala gösteriminde izleyiciyle buluştu - Haber 1Haber 1

Guy Ritchie'nin yeni filmi “Operation Fortune”, gala gösteriminde izleyiciyle buluştu

Guy Ritchie'nin yeni filmi “Operation Fortune”, gala gösteriminde izleyiciyle buluştu

12 Ocak 2023 - 0:00

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Tamamına yakını Antalya'da çekilen, Hollywood yapımı "Operation Fortune" filminin galası yapıldı.

Yönetmenliğini ünlü yapımcı ve yönetmen Guy Ritchie'nin üstlendiği, Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes ve Bugzy Malone'nun başrollerini paylaştığı filmin galası Kanyon AVM'de gerçekleşti.

Filmde rol alan oyuncu Tim Seyfi, 500 kişilik muhteşem bir ekiple çalıştıklarını belirterek, "Çok yetenekli oyuncularla birlikte çalıştık. Özel bir deneyim oldu bizim için. Guy Ritchie benim için çok özel bir yönetmen. Oyunculuğa başladığım 25 yıldır neredeyse hiç hayal edemezdim onun filminde oynamayı. Bunun için çok mutluyum. İnşallah keyifle izlersiniz." dedi.

Seyfi, Ritchie'nin yeni filminde de Türk oyuncuların yer alacağına işaret ederek, "Türkiye, sinema sektöründe dünya çapında bir seviyede. İlerisi de çok parlak görünüyor. Öz güvenimiz olsun. Türkiyemiz'i güzel temsil edelim ve gururlanalım." diye konuştu.

– "Guy Ritchie'nin filmleriyle büyüdüm"

Oyuncu Aksel Üstün de Ritchie'in filminde rol almanın kendisi için bir hayal olduğunu vurgulayarak, "Türkiye'de onun filminde aldığım için kendimi rüyada gibi hissediyorum. Guy Ritchie'nin filmleriyle büyüdüm. Oyuncu olmama etkisi büyüktür onun filmleri." ifadelerini kullandı.

Oyuncu Ozan Ayhan ise filmde yer almanın gurur verici olduğunu dile getirerek şöyle konuştu:

"Şunu da anladım; Türkiye'de sinema sektöründeki insanlar harikalar yaratıyormuş çünkü bu filmin çok daha düşük bütçesiyle ve az zamanda çok kaliteli işler yapıyorlar. Kendileri de söylüyor. Çok pratik zeka ve çalışkan bir Türk ekiple karşılaştıklarını ifade ettiler. Türkiye'nin güzel tarihi dokusu içerisinde bir çekim yapmak onlar için de çok keyifliydi."

– Heyecan ve aksiyon dolu film

Hollywood'un ünlü yönetmeni Guy Ritchie'nin senarist ve yönetmenliğini üstlendiği yüksek bütçeli filmin büyük bölümü, Antalya'da çekilen sahnelerden oluşuyor. Heyecan ve aksiyon dolu filmde, dünyayı tehdit edebilecek ölümcül bir silahı ortadan kaldırmak için milyarder bir silah tüccarının peşine düşen MI6 ajanı Orson Fortune ve ekibinin hikayesi anlatılıyor.

İsmi ilk olarak "Five Eyes" olarak açıklanan ancak daha sonra "Operation Fortune" olarak değiştirilen filmde, "Orson Fortune" karakterini Jason Statham canlandırıyor.

Çekimlerine ocak 2021'de başlanan aksiyon-gerilim-casusluk türündeki filmin Antalya'da geçen sahneleri için EXPO 2016 Antalya Sergi alanında film platosu inşa edildi. Filmin bazı aksiyon sahneleri ise yaklaşık 100 metre yüksekliğindeki EXPO Kulesi'nin terasında çekildi.

Kent merkezinin en çok ziyaretçi çeken antik yerleşim bölgesi Kaleiçi, Cumhuriyet Meydanı, Aspendos Antik Kenti ve Karaalioğlu Parkı da filmin çekim mekanları arasında yer aldı.

Film, 13 Ocak'ta gösterime girecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.