İGA İstanbul Havalimanı'ndan yabancı arama kurtarma ekiplerine teşekkür - Haber 1Haber 1

İGA İstanbul Havalimanı'ndan yabancı arama kurtarma ekiplerine teşekkür

– Deprem bölgesindeki arama kurtarma çalışmalarını tamamlayıp, ülkelerine dönen ekipler için havalimanındaki ekranlara bayraklarıyla beraber 15 dilde “Dayanışmanız için teşekkürler” yazısı yansıtıldı

İGA İstanbul Havalimanı'ndan yabancı arama kurtarma ekiplerine teşekkür

15 Şubat 2023 - 16:30

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – İGA İstanbul Havalimanı'ndaki dijital bilgi ekranlarına dünyanın farklı ülkelerinden deprem bölgesine gelen arama kurtarma ekipleri için 15 dilde "Dayanışmanız için teşekkürler" yazısı yansıtıldı.

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'dan yapılan açıklamaya göre, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yurt dışından gelip, arama kurtarma çalışmalarına katılan yabancı ekipler, ülkelerine dönmeye başladı.

İstanbul Havalimanı'ndaki dijital bilgi ekranlarına deprem bölgesindeki arama kurtarma çalışmalarına destek veren ülkelerin bayraklarıyla birlikte 15 ayrı dilde "Dayanışmanız için teşekkürler" yazısı yansıtıldı.

İGA Lounge'da özel olarak ağırlanan arama kurtarma ekipleri, alanda yer alan hatıra defterine mesajlarını yazdı. "İGA Buggy" araçları ile uçak kapısına kadar götürülen ekiplere hatıra olarak nazar boncuğu ile üzerinde "teşekkürler" yazılı kupa hediye edildi.

Türkiye'ye dünyanın dört bir yanından gelen yabancı arama kurtarma ekiplerine, karşılama ve uğurlamada ev sahipliği yapan İGA İstanbul Havalimanı, uluslararası gelen yardımlar ve ekipler için lojistik merkezi olma görevini de üstlendi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.