İstanbul'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 151 zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor - Haber 1Haber 1

İstanbul'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 151 zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor

İstanbul'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 151 zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor

19 Ocak 2023 - 12:25

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – İstanbul'da 12 ilçede düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 151 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçuyla ilgili şüphelilerin tespit edilip suç organizasyonlarının deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışma yapıldı.

Ekipler, teknik ve fiziki takibin ardından Bağcılar, Bahçelievler, Büyükçekmece, Eyüpsultan, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Güngören, Küçükçekmece, Pendik, Silivri, Şişli ve Ümraniye'de düzenledikleri operasyonlarda 151 şüpheliyi yakaladı.

Adreslere yapılan aramalarda 286 kilo 693 gram esrar ile 42 gram kokainin yanı sıra çeşitli miktarlarda sentetik hap ve sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Ayrıca 2 ruhsatsız tabanca, 17 mermi, 5 hassas terazi ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 266 bin 475 lira ile 100 dolar bulundu.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

– Bakan Soylu yakalanan şüphelilerin sayısını duyurmuştu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince dün düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 151 şüphelinin gözaltına alındığını bildirmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.