Kış aylarının sert geçtiği Erzurum'da ihtiyaç sahibi öğrenciler yardımlarla ısınacak - Haber 1Haber 1

Kış aylarının sert geçtiği Erzurum'da ihtiyaç sahibi öğrenciler yardımlarla ısınacak

Kış aylarının sert geçtiği Erzurum'da ihtiyaç sahibi öğrenciler yardımlarla ısınacak

18 Ekim 2021 - 17:10

ABONE OL

ERZURUM (AA) – Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), kış aylarının sert geçtiği kentte yeni eğitim öğretim yılında 1250 ihtiyaç sahibi öğrenciye ayakkabı, mont ve kırtasiye yardımında bulundu.

ETSO'dan yapılan açıklamaya göre, ilköğretimde öğrenim gören dar gelirli öğrencilerin kışlık ihtiyaçlarını gidermek için çalışma başlatıldı.

Bu çerçevede İl Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği 25 ilköğretim okulunda, 500 ihtiyaçlı öğrenciye ayakkabı ve montları tedarikçi firmalar aracılığıyla teslim edildi.

Palandöken Alparslan İlkokulundaki öğrencilere dağıtılacak ayakkabı ve montlar ise ETSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Polat ve Genel Sekreter Kürşat Karagöl tarafından okul müdürü Selçuk İlhan'a verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İlhan, başta ETSO olmak üzere, ailesinin maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermeye çalışan bütün kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Hüseyin Polat da oda olarak bu tür yardımları, her yıl aksatmadan gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya azami özen gösterdiklerini anlattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.