Köprü ve otoyollara dev zam - Haber 1Haber 1

Köprü ve otoyollara dev zam

Köprü ve otoyollara dev zam

15 Mayıs 2024 - 0:41

ABONE OL

Otoyol ve köprü ücretleri, 15 Mayıs 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde yüzde 50 zamlandı.
Daha önce 1 Ocak’da yüzde 50 zamlanan otoyol ve köprü ücretleri, 15 Mayıs 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde bir kez daha yüzde 50 zamlandı.
Ekonomide yürütülen parasal sıkılaşma politikalarına hız verilirken, enflasyonu düşürmek için vatandaşa çıkarılan faturanın ağırlığı her geçen gün artıyor.

Emekli ve çalışan ücretlerine beklenen artışları yansıtmayan iktidar, her türlü mal ve hizmet bedelini fahiş oranlarda artırmaya devam ediyor. Son olarak yapılan açıklamada, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere otoyol ve köprü ücretlerine yüzde 50 zam yapıldığı belirtildi.
Köprü ve otoyollara yine zam geldi. Bu geceden itibaren geçerli olacak köprü ücretleri can sıkıcı boyutları ulaştı. 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprülerinden geçiş ücreti 24 TL oldu. Osmangazi Köprüsü’nden geçiş 399, 1915 Çanakkale Köprüsü ise 419 TL oldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.