Mersin'de ehliyet sınavına "kopya düzeneği" ile giren zanlı gözaltına alındı - Haber 1Haber 1

Mersin'de ehliyet sınavına “kopya düzeneği” ile giren zanlı gözaltına alındı

– Şüphelinin üst aramasında kamera düzeneği, cep telefonu, taşınabilir modem ve kablosuz kulaklık bulundu

Mersin'de ehliyet sınavına “kopya düzeneği” ile giren zanlı gözaltına alındı

01 Aralık 2021 - 11:55

ABONE OL

MERSİN (AA) – Mersin'in Silifke ilçesinde, ehliyet sınavı sırasında kamera, cep telefonu ve kablosuz kulaklık kullanarak kopya çektiği belirlenen şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünün yazılı açıklamasına göre, ilçede ehliyet sınavının yapıldığı okulun görevlileri, bir adayın kopya çektiğini görünce polise bilgi verdi.

Okula sevk edilen Asayiş Büro Amirliği ekipleri, sınava katılan N.K'nin (39) üst aramasında, giydiği korsenin arasına gizlenmiş kamera düzeneği, belindeki torbada cep telefonu, taşınabilir modem ve kablosuz kulaklık buldu.

Gözaltına alınan şüpheli, kopya düzeneğini 20 bin lira karşılığında B.Ç'ye (27) hazırlattığını, sınav öncesinde de 12 bin lira ödeme yaptığını iddia etti.

Şüpheli, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Adresinde bulunamayan B.Ç, aranıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.