Mersin'in lezzetleri tantuni ve kerebiç "Türk Mutfağı Haftası"nda tanıtıldı - Haber 1Haber 1

Mersin'in lezzetleri tantuni ve kerebiç “Türk Mutfağı Haftası”nda tanıtıldı

Mersin'in lezzetleri tantuni ve kerebiç “Türk Mutfağı Haftası”nda tanıtıldı

27 Mayıs 2022 - 20:00

ABONE OL

MERSİN (AA) – Mersin'de, "Türk Mutfağı Haftası" kapsamında düzenlenen etkinlikle kentin lezzetlerinden tantuni ve kerebiç öğrencilerin sunumuyla tanıtıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde kutlanan "Türk Mutfağı Haftası" kapsamında Toros Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Mersin Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Soli Pompeiopolis Antik Kenti yanında etkinlik düzenlendi.

"Türk Mutfağından Sunumlar" adı verilen etkinlikte, başta kentin lezzetlerinden tantuni ve kerebiç olmak üzere Türk mutfağına özgü yemeklerin sunumu yapıldı.

Öğrenciler "Türk Mutfağı Haftası" kapsamında kentin beğenilen lezzetlerini katılımcılara sunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.