Mescid-i Aksa İmamı Şeyh Sabri, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Haber 1Haber 1

Mescid-i Aksa İmamı Şeyh Sabri, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Mescid-i Aksa İmamı Şeyh Sabri, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

30 Aralık 2022 - 0:40

ABONE OL

KUDÜS (AA) – Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylaması için tercihlerini yaptı.

Şeyh Sabri, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan evinde, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceledi.

Filistinli alim, "spor" kategorisinde Ampute Futbol Dünya Kupası final maçında Angola'yı yenerek şampiyon olan Türkiye Millî Ampute Futbol Takımı oyuncularını yansıtan Elif Öztürk Özgöncü'nün "Şampiyonlar" adlı fotoğrafına oy verdi. Engellilerin toplumun diğer bireyleri ile eşit imkanlara sahip olması gerektiğini vurgulayan Şeyh Sabri, Türk milli takımını da şampiyonluk başarısından ötürü kutladı.

Haber kategorisinde Amer Shallodi'nin "Filistin standartları" fotoğrafına oy veren Mescid-i Aksa İmamı, çevre yaşam kategorisinde ise Muhammad Said’in "Mülteci kışı" fotoğrafını oyladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.