Metruk binanın yıkımında tozdan etkilenenler firmaya tepki gösterdi - Haber 1Haber 1

Metruk binanın yıkımında tozdan etkilenenler firmaya tepki gösterdi

Metruk binanın yıkımında tozdan etkilenenler firmaya tepki gösterdi

25 Ekim 2021 - 16:45

ABONE OL

KIRŞEHİR (AA) – Kırşehir'de, metruk binanın yıkımı sırasında tozdan etkilenenler, yıkımı yapan taşeron firmaya tepki gösterdi.

Merkez Medrese Mahallesi Melikgazi Caddesi'nde bulunan 5 katlı metruk binada taşeron firma yıkım hazırlığı yaptı.

Kirişlerine yapılan müdahaleyle yola ve boş alana doğru yıkılan binadan toz bulutu yükseldi.

Bu sırada yol kenarındaki araçlara hafriyat atıkları sıçradı.

Yıkım sırasındaki olumsuzlukları cep telefonuyla kaydeden vatandaşlar, yıkımın çevrede tedbir alınmadan ve uyarı yapılmadan gerçekleştirildiğini ileri sürerek, tepki gösterdi.

Taşeron firma çalışanı Mehmet Karadoğan, gazetecilere, kullanılamaz raporu verildiği için metruk binanın yıkımını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yıkım öncesi çevre güvenliğini aldıklarını savunan Karadoğan, "Kalkan tozdan dolayı mahalleli şikayetçi olmuş. Hiçbir can kaybı yok. Mala zarar yok. Bir sıkıntımız yok. Tozdan, dumandan, sesten dolayı vatandaşlar sosyal medyadan tepki göstermiş. Yıkım kararımız ve ruhsatımız da var." diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.