Milli Savunma Bakanı Akar ve komutanlar, Al Sancak dizisini oyuncularla birlikte izledi - Haber 1Haber 1

Milli Savunma Bakanı Akar ve komutanlar, Al Sancak dizisini oyuncularla birlikte izledi

Milli Savunma Bakanı Akar ve komutanlar, Al Sancak dizisini oyuncularla birlikte izledi

20 Ocak 2023 - 12:25

ABONE OL

ANKARA (AA) – Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Kuvvet Komutanları, TRT'nin yeni dizisi "Al Sancak"ı oyuncularla beraber seyretti.

TRT'nin yeni dizisi için Milli Savunma Bakanlığında ilk izleme etkinliği düzenlendi.

Atatürk Kültür Sitesi'ndeki etkinliğe, Milli Savunma Bakanı Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile Bakan Yardımları Yunus Emre Karaosmanoğlu, Şuay Alpay, Alpaslan Kavaklıoğlu ve Muhsin Dere katıldı.

Akar ile TRT Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, Bakanlık personeli ve oyuncular da dizinin ilk bölümünü izledi.

Dizinin ilk bölümü, salondakilerden alkış aldı.

Yapım ekibi ve oyuncuları tebrik eden Milli Savunma Bakanı Akar, şunları söyledi:

"Yurt içi ve sınır ötesinde görevi başında olan Mehmetçiğin kahramanlık ve fedakarlığının anlatılması, bunların asil milletimiz tarafından bilinmesi büyük önem arz ediyor."

Törenin sonunda TRT Genel Müdürü Sobacı tarafından Bakan Akar'a, dizinin afişi hediye edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.