Özbek "Dunyo Haber Ajansı" Genel Müdürü, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Haber 1Haber 1

Özbek “Dunyo Haber Ajansı” Genel Müdürü, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Özbek “Dunyo Haber Ajansı” Genel Müdürü, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

17 Ocak 2023 - 11:05

ABONE OL

TAŞKENT (AA) – Özbekistan Dışişleri Bakanlığına bağlı Dunyo Haber Ajansı Genel Müdürü Sadriddin Suyarov, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasında tercihini yaptı.

Suyarov, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği, "haber", "spor" ve "çevre-yaşam" kategorilerindeki fotoğrafları inceleyerek beğendiği kareleri oyladı.

"Haber" kategorisinde Günay Nuh’un kar, tipi ve dondurucu soğukların etkili olduğu Ardahan’da görev yapan sağlık ekiplerinin tüm olumsuzluklara rağmen aşı çalışmalarını sürdürdüğünü gösteren "Görev çağırıyor" fotoğrafına oy veren Suyarov, "spor" kategorisinde tercihini Hilmi Tunahan Karakaya’nın, dağcı Tunç Fındık'ın Erzurum’da düzenlenen Palandöken Buz Tırmanış Festivali’ndeki tırmanışını gösteren "Bulutlarda dolaşmak" fotoğrafından yana kullandı.

Suyarov, "çevre-yaşam" kategorisinde de 1915 Çanakkale Köprüsü üzerinde yükselen Ay'ın yer aldığı Mahmut Serdar Alakuş’un "Sen aydınlatırsın geceyi" isimli fotoğrafını tercih etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.