Özbekistan-Türkiye İş İnsanları Derneği Başkanı Erbaş, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Haber 1Haber 1

Özbekistan-Türkiye İş İnsanları Derneği Başkanı Erbaş, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Özbekistan-Türkiye İş İnsanları Derneği Başkanı Erbaş, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

14 Ocak 2023 - 11:10

ABONE OL

TAŞKENT (AA) – Özbekistan-Türkiye İş İnsanları Derneği (UTID) Başkanı Davut Azmi Erbaş, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasında tercihini yaptı.

Erbaş, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği, "haber", "spor" ve "çevre-yaşam" kategorilerindeki fotoğrafları inceleyerek beğendiği kareleri oyladı.

"Haber" kategorisinde ABD'ye ulaşmak üzere Honduras'tan Guatemala'ya gelen göçmenlerin oturma eylemini fotoğraflayan Fabricio Alonzo'nun "Kaybedecek neyin var?" karesini oylayan Erbaş, bu fotoğraf için "Yorum yok." ifadesini kullandı.

Erbaş, "spor" kategorisinde tercihini Aytaç Ünal’ın 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda çektiği, para masa tenisçi Merve Cansu Demir'in yer aldığı "Merve'nin servisi" adlı fotoğrafından yana kullanırken bu kare için "Azimli insan için engel yok." görüşünü paylaştı.

"Çevre-yaşam" kategorisinde de Mesut Varol’un çektiği "Beslenme saati" adlı kareye oy veren Erbaş, bu fotoğrafla ilgili "İnsan olmak budur işte." değerlendirmesinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.