Prof. Dr. Aziz Sancar, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Haber 1Haber 1

Prof. Dr. Aziz Sancar, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Prof. Dr. Aziz Sancar, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

06 Aralık 2021 - 13:50

ABONE OL

BAKÜ (AA) – Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Sancar, AA foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceledikten sonra yaşam, spor ve haber kategorilerinde beğendiği fotoğrafları seçti.

Haber kategorisinde Sefa Karacan'ın "Çaresiz Bekleyiş" fotoğrafını seçen Sancar, sporda Ali Atmaca'nın "Engelli basketbolcunun sevinci" karesini oyladı.

Sancar, yaşam kategorisinde ise Doğukan Keskinkılıç'ın "Dolunayın güzelliği" karesini seçti. Türk milliyetçisi olduğunu belirten Sancar, yaşam kategorisinde tercih ettiği karede Türk bayrağının da yer almasının etkili olduğunu ifade etti.

Tüm fotoğrafları beğendiğini ifade eden Sancar, dünyanın dört bir tarafında Türkiye'nin sesi olan AA ile gurur duyduğunu vurguladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.